Passie voor zorg

We helpen u graag

Samen kunnen werken voor en met de patiënt

ZorgDomein vindt, verbindt en vormt met beveiligde informatie-uitwisseling opeenvolgende schakels tot een passend zorgtraject voor de individuele patiënt. De juiste patiënt op de juiste plek met de juiste informatie dankzij ZorgDomein. Dat werkt voor alle betrokkenen beter, prettiger en efficiënter.

Voor zorgprofessionals

ZorgDomein verbindt zorgprofessionals onderling en met patiënten om zorgtrajecten zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Patiënt centraal

ZorgDomein verbindt vrijwel alle huisartsen, zorgaanbieders en hun zorgsystemen in Nederland. De actuele en beveiligde informatie-uitwisseling over en met de individuele patiënt neemt een belangrijke hobbel weg om samen te werken aan betere zorg en gezondheid. Opeenvolgende zorgverleners weten wie er waarvoor komt, wat ook voor de patiënt prettig en efficiënt is. Zij kunnen de patiënt met de eigen bevindingen elkaar digitaal consulteren of terug- of doorverwijzen via ZorgDomein. Zo wordt gaandeweg een aaneengesloten keten gevormd met de best mogelijke zorg aan iedere patiënt.

De juiste patiënt voor iedere zorgaanbieder:

Ziekenhuizen

Voor een ziekenhuis is het van groot belang om het zorgaanbod tot op productniveau inzichtelijk…