Landelijk Gebruikers Forum huisartsen

Het Landelijk Gebruikers Forum (LGF) is zo’n tien jaar geleden opgezet door ZorgDomein. Het bestaat uit een groep huisartsen die gebruik maakt van ZorgDomein. Twee á drie keer per jaar komen het LGF en ZorgDomein bij elkaar om ontwikkelingen te bespreken en praten we bij over wat er speelt in de regio’s. Deelname aan de sessies van het LGF worden vergoed.

Klanten en gebruikers hebben veel vragen en wensen die  een landelijke impact hebben. Denk aan bijvoorbeeld verzoeken om aanpassing van het zorgvraagmenu en aanpassingen in de verwijsbrief en aanvraagformulieren. Deze vragen en wensen gebruiken wij als input om het platform nog beter te maken. Maar, voordat we aan de slag gaan met ontwikkelen, toetsen we dit bij het LGF. Zo weten we zeker dat wát we maken, ook daadwerkelijk aansluit bij de wensen van onze gebruikers.

Wie nemen deel aan het LGF?

 

Naam Functie en plaats
Mohamed Abdirahman Huisarts in Haaglanden
Guido d’Angremont Huisarts in Groningen
Bas Bakx Huisarts in ZO-Brabant (RZCC)
Jonathan Bouman Huisarts in Amsterdam
Sietse Dam Huisarts in Zuidwolde
Hugo van Dijk Huisarts in Utrecht
Jan van Dijken Huisarts in Veenendaal
Sylvia van Haverkamp Huisarts in Noordwest-Veluwe en Zeewolde
Bart Huber Huisarts in Noord-Holland-Noord
Rixt de Jong Huisarts in Laren
Kees Kanters Huisarts in Amsterdam
Lisette Keppel Huisarts in Maarn
Robbert van Keppel Huisarts in Maarn-Maarsbergen
Menno van Kleef Huisarts in Drechtsteden
Marieke van Lankveld Huisarts in Rivierenland
Arianne Lanting Huisarts in Kennemerland
Alexander Macleod Huisarts in Gooi en Vecht
Thomas Mancini Huisarts in Nijmegen
Caroline Norg-Schulpen Huisarts Roermond
Janske Poos Huisarts in Drogeham
Marianne Poulen Huisarts in Krommenie
Tom Reith Huisarts in Midden-Brabant
Maarten Timmers Huisarts in Rotterdam
Bart Timmers Huisarts in Doetinchem
Yoeri Zuidwijk Huisarts in Assen

 

Aanmelden voor LGF

Het LGF is een belangrijk klankbord voor ZorgDomein. Een goede samenstelling en vertegenwoordiging van de regio is daarbij noodzakelijk. Ben jij bezig met of heb jij interesse in digitalisering in de zorg? Bijvoorbeeld vanuit je rol als huisarts, CMIO of vanuit een commissie of nevenactiviteit. En heb je regionale aansluiting (bijvoorbeeld door deel te nemen aan een regionaal overleg)? Dan komen we graag met je in contact! We zoeken voor verschillende regio’s nog leden. De inspanningen bestaan uit het actief bijwonen van 2 à 3 bijeenkomsten per jaar.

Nb: Een LGF-lid kan niet door de regio aansprakelijk worden gehouden van de uitkomst van een stemming over een onderwerp. Er wordt uitdrukkelijk alleen verwacht dat hij of zij het sentiment in de regio polst en inbrengt in het LGF-overleg. Stemmingen zijn derhalve op persoonlijke titel.

Waarom aanmelden

Door deel te nemen aan het Landelijk Gebruikers Forum kom je in contact met peers en hoor je wat er zoal in de verschillende regio’s speelt. Dat is voor jou als zorgprofessional enorm waardevol. Daarnaast heb jij impact op de ontwikkelingen van het ZorgDomein platform* en vragen wij jou om hierin mee te denken en constructieve feedback te geven. Natuurlijk ben je als lid van het LGF ook als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen ZorgDomein.

* zonder garanties