Actuele storingen

Bekijk hieronder onze actuele storingen of meld zelf een storing.

Vrijdag 19 februari, 00:15 uur – 07:00 uur
Door een verstoring zijn deze nacht enkele berichten met vertraging afgeleverd.

Storing melden?

Vermoed je dat ZorgDomein te maken heeft met een storing? Meld dit dan bij ons. ZorgDomein is altijd telefonisch bereikbaar voor het melden van een storing. Dit kan op telefoonnummer 020 – 4715282. Van 8.30 uur tot 17.00 uur zijn het onze eigen Support-specialisten die je dan aan de telefoon krijgt.

Buiten kantooruren krijg je via ditzelfde telefoonnummer een externe supportmedewerker aan de lijn, nadat je hiervoor in het keuzemenu hebt gekozen. We verzoeken je vriendelijk daar gebruik van te maken en de storing te melden, zodat wij kunnen acteren op je melding.

Welke actie onderneemt ZorgDomein bij een storing?

  • Zodra wij een storingsalert krijgen, dan wel vermoeden dat we te maken hebben met een storing doet ZorgDomein direct onderzoek. Prioriteit daarbij is om zo snel mogelijk de verstoring op te lossen.
  • Tegelijkertijd gaan we aan de slag met de impactbepaling van de verstoring. Dit om gebruikers zo snel mogelijk te kunnen informeren of verwijzingen en aanvragen wel zijn aangekomen tijdens de verstoring. En welke acties wij of onze gebruikers eventueel dienen te ondernemen.
  • In bovenstaande stappen komt het vaak voor dat we contact opnemen met gebruikers om met hen de stappen te doorlopen om te bepalen waar het precies mis gaat. En ook om te bepalen welke communicatie dient plaats te vinden.
  • Elke verstoring wordt geëvalueerd en waar gewenst en mogelijk worden ZorgDomein en/of processen geoptimaliseerd.

Hoe informeert ZorgDomein gebruikers over storingen?

  • Website: Op onze website https://zorgdomein.com/storing/ kun je de meest actuele informatie over een verstoring vinden nadat deze is ontdekt.
  • Mailingen: Indien het een impactvolle verstoring, denk aan gedurende lange tijd of er actie wordt verwacht van gebruikers, informeren wij zowel verwijzers als zorginstellingen via een mailing.
  • Direct contact: Indien een verstoring slechts enkele zorginstellingen treft, nemen we rechtstreeks telefonisch contact op met de bewuste zorginstelling