Certificering Informatiebeveiliging en Privacy

ZorgDomein is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en werkt voortdurend aan het verbeteren van onze processen voor informatiebeveiliging.

ISO 27001

ISO 27001 is dé norm voor informatiebeveiliging en is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm heeft als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen ZorgDomein zeker te stellen.

NEN 7510

De norm NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor Informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland. De norm is gebaseerd op de Code voor Informatiebeveiliging.

Data Pro gecertificeerd

ZorgDomein als verwerker is Data Pro gecertificeerd, dat betekent dat ZorgDomein invulling heeft gegeven aan zijn verantwoordingsplichten in zijn rol als verwerker (data processor) zoals deze zijn te vinden in de Data Pro Code (als uitgewerkt in artikel 40 AVG).

Download de certificaten

Vul onderstaand formulier in en ontvang onze certificaten direct in je mailbox.

Verklaring toepasselijkheid opvragen

De “verklaring van toepasselijkheid” voor zowel NEN 7510 als ISO 27001 kun je als klant opvragen bij je ZorgDomein contactpersoon of via informationsecurity@zorgdomein.nl.