Nieuws

ZorgDomein Advies op maat: Voor betere instroom en samenwerking met verwijzers

ZorgDomein verbindt zorgverleners én patiënten en draagt zo bij aan betere zorg. 91% van de huisartsen gebruikt ZorgDomein voor meer dan 10 miljoen verwijzingen of aanvragen diagnostiek per jaar. ZorgDomein is een steeds completer platform om je zorgaanbod optimaal bij je verwijzers in beeld te krijgen. En te zorgen dat patiënten met de juiste informatie naar het juiste zorgaanbod worden verwezen.

ZorgDomein Advies op maat

Gebruik je ZorgDomein optimaal om de gewenste instroom te managen? Heb je ZorgDomein goed ingericht? Gebruik je alle mogelijkheden om verwijzingen of aanvragen digitaal te ontvangen? Of om met je verwijzers te overleggen?

ZorgDomein Advies op maat helpt jou om ZorgDomein optimaal voor je te laten werken. Met onze kennis, vanuit de bron, op maat gemaakt speciaal voor jouw zorgorganisatie.

Met advies op maat kan je direct aan de slag. Om je zorgaanbod optimaler in te richten, de communicatie richting verwijzers te verbeteren en verwijzingen efficiënter af te handelen.

Scan je zorgaanbod

De scan start met een telefonische intake. We bespreken je merk, locaties en zorgaanbod. We analyseren de inrichting van je aanbod in ZorgDomein. Op basis hiervan praten we met je over je aanbod, speerpunten en verwijzingen. We geven je een advies met mogelijkheden binnen ZorgDomein en concrete vervolgacties. Zodat je ZorgDomein optimaal voor je laat werken.

Optimaliseer je instroom

De optimalisatie van de instroom start met een gedegen grondige analyse van je verwijzingen en aanvragen via ZorgDomein. We gaan in gesprek over het verwijsgedrag en de mogelijkheden om dit te beïnvloeden. Over hoe je verwijzers stimuleert en nieuwe verwijzers bereikt. We geven je een uitgebreid advies op basis van je huidige instroom en de inzichten over hoe er naar jouw aanbod wordt verwezen. Met concrete vervolgacties om je aanbod optimaler in te richten en de communicatie richting verwijzers te verbeteren.

Gebruik ZorgDomein slimmer

Voor slimmer gebruik van ZorgDomein geven we een workshop of training. Deze maken we speciaal op maat? voor jouw zorgorganisatie en geven we aan iedereen die bij jou met ZorgDomein werkt, van relatiemanager tot ZorgDomein beheerder. Of voor je verwijzers. Zodat je ZorgDomein optimaal gebruikt en het beste uit je samenwerking in de regio haalt.

 “Het was voor ons heel verhelderend. Hoe zorg je dat jouw organisatie ZorgDomein beter gebruikt? Daar ging het eigenlijk om – en daarop hebben we goede antwoorden gekregen.”  Esther Snijder, Sutfene. Lees het hele artikel.

Interesse?

Neem contact op met ZorgDomein Advies op maat per e-mail advies@zorgdomein.nlvoor meer informatie of een offerte.

vacature ZorgDomein