Esther Berkman en Peter Krol (Medify) tijdens Mobile Healthcare event 2021

Terugblik Mobile Healthcare congres 2021

Afgelopen 17 november was ZorgDomein trotse partner van het online Mobile Healthcare congres. Het online congres met als thema “Digitale zorgtransformatie” bood een inspirerend programma met diverse key notes en break-out sessies.  

Digitale sessie over de Digitale Patiëntreis terugkijken

Technologie moet ondersteuning bieden aan de mensen in de zorg, zodat er meer tijd overblijft voor mensenwerk. Samen met onze partner Medify vertelden we in een digitale sessie daarom meer over de Digitale Patiëntreis van ZorgDomein: de digitale oplossing om het traject van verwijzing tot de eerste afspraak naar vervolgzorg eenvoudig en overzichtelijk te maken. De module van Medify zorgt voor een digitale voorlichting ter voorbereiding op de poli. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk hier de sessie Zonder hobbels digitaal voorbereiden op het eerste consult: praktijkvoorbeeld samenwerken in de zorg waarin Esther Berkman (ZorgDomein) en Peter Krol (Medify) je meer vertellen over hoe we de reis van verwijzing naar eerste afspraak voor de patiënt zo gemakkelijk, efficiënt, overzichtelijk en betrokken mogelijk maken.

Uitzenddatum: 17 november 2021

Sprekers
Esther Berkman ZorgDomein)
Peter Krol (Medify)

Digitale sessie: hoe werkt de digitale patiëntreis van Meander Medisch Centrum?

Ook Eva van Katwijk en Jellien Mekonga van Meander Medisch centrum en Bert Mooij, directeur van Funatic besteedden in hun sessie aandacht aan de Digitale Patiëntreis. Benieuwd hoe Meander Medisch Centrum deze inzet? Bekijk dan de sessies terug.

Uitzenddatum: 17 november 2021

Sprekers
Eva van Katwijk (Meander Medisch centrum)
Jellien Mekonga (Meander Medisch centrum)
Bert Mooij ( Funatic)

Alle sessies terugkijken?

Ben je op zoek naar meer innovatie, inspiratie en informatie over digitale ontwikkelingen in de zorg? Alle sessies van het Mobile Healthcare event zijn gratis terug te kijken op de website.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Digitale Patiëntreis van ZorgDomein of direct berekenen wat de jaarlijkse besparing voor jouw instelling kan zijn? 

Artikel delen?

Deel dit artikel op je eigen tijdslijn.

De laatste blogs