ZorgDomein en Evry realiseren koppeling

De koppeling tussen Evry en ZorgDomein is live! Via deze koppeling ontvangen praktijken die de koppeling activeren automatisch alle medisch relevante gegevens snel en foutloos in het patiëntendossier. ZorgDomein rekent geen extra kosten aan eerstelijns praktijken voor het gebruik van de koppeling.

Koppeling direct activeren:

Het activeren van de koppeling kan je doen na contact met Evry. Kijk voor informatie en het aanvragen van de koppeling bij Evry op http://www.evry.nl/ZorgDomein. Contact opnemen kan via: helpdesk@evry.nl of 070 – 777 1008 (klantenservice Evry). Vervolgens kan de verantwoordelijk beheerder van ZorgDomein de koppeling zelfstandig activeren. Zie hier hoe je dat doet.

Let op: er is geen koppeling beschikbaar voor EvryDietist gebruikers. Check via de website van Evry of je gebruik kan maken van de koppeling.

Nog geen ZorgDomein gebruiker?

Maak je nog geen gebruik van ZorgDomein? Via ZorgDomein kun je huisartsen laten zien welke diensten en specialisaties je praktijk aanbiedt, waar je praktijk zit en wanneer een patiënt terecht kan. Vervolgens kan de huisarts digitaal naar jouw praktijk verwijzen. Daarnaast kun je via ZorgDomein rapportages versturen en veilig overleggen met andere zorgverleners. Wil je de voordelen van ZorgDomein zelf ervaren? Meld je praktijk dan vandaag nog aan op zorgdomein.com/praktijken.

Artikel delen?

Deel dit artikel op je eigen tijdslijn.

Het laatste nieuws