Patiëntoverleg is een prettige manier van overleggen met de huisarts

Kees Aleman

Kinderarts, Ikazia Ziekenhuis

Ik kan de vraag op mijn gemak beantwoorden

Met ZorgDomein Patiëntoverleg kunnen zorgverleners veilig en efficiënt over patiënten overleggen en informatie delen. Kees Aleman, kinderarts in het Ikazia Ziekenhuis vertelt er meer over.

“Patiëntoverleg is een prettige manier van overleggen met de huisarts: ik krijg de patiëntgegevens erbij en kan de vraag op mijn gemak beantwoorden. Aan de telefoon moet ik altijd ter plekke antwoord geven, soms zelfs bij een patiënt aan het bed. Dat komt de zorg niet ten goede.”

Waarom Patiëntoverleg?

Patiëntoverleg is een initiatief van ZorgDomein. Oprichter en CEO Walter Balestra: “De zorgmessenger is bedoeld voor al die momenten waarop huisartsen, specialisten en andere zorgverleners veilig en efficiënt willen overleggen over patiënten. Zij vinden het daarbij handig dat ze patiëntinformatie kunnen meesturen en opslaan in het eigen informatiesysteem.”

Meer informatie of Patiëntoverleg activeren?

Patiëntoverleg is kosteloos te activeren in het ZorgDomein account. Werk je nog niet met ZorgDomein? Meld je hier aan. Lees hier verder voor meer informatie over ZorgDomein Patiëntoverleg.