Aanmelden ZorgDomein voor praktijken

Neuronet heeft een voordeliger tarief met ZorgDomein afgesloten. Ben je aangesloten bij Neuronet en wil jij je aanmelden op ZorgDomein?
Gedurende de gehele contractperiode krijg je 7,5% korting op het maandbedrag.

Bovenstaande kortingsactie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Start direct met aanmelden of lees hieronder eerst de verschillende stappen van het aanmeldproces en de antwoorden op veel gestelde vragen. 

Stappen aanmeldproces

Je staat op het punt om je praktijk aan te melden bij ZorgDomein. Hieronder lees je verschillende stappen van het aanmeldproces. In de aanmeldprocedure geef je aan dat je bent aangesloten bij Neuronet om de korting automatisch toe te laten passen.

Stap 1: meld je praktijk aan voor ZorgDomein voor praktijken. Om je aan te melden heb je de AGB-code van je organisatie nodig.

Stap 2: na je aanmeldingen checken wij of je praktijk valt binnen één van de doelgroepen die zich kunnen aanmelden voor ZorgDomein voor praktijken.

Stap 3: valt je praktijk binnen de doelgroep dan ontvang je binnen 48 uur een vrijblijvend contract. In dit contract wordt onder andere vastgelegd met welke locaties je op ZorgDomein zichtbaar wilt zijn en wat de maandelijkse kosten worden.

Stap 4: je ondertekent het contract digitaal en stuurt deze terug naar ons.

Stap 5: nadat wij het getekende contract hebben ontvangen ontvang je binnen 48 uur een e-mail om je account te activeren en ben je direct zichtbaar voor verwijzers.

Inrichten zorgproduct Neuronet

Om goed vindbaar te zijn en jezelf te onderscheiden van andere paramedici kun je als lid gebruik maken van een Neuronet zorgproduct. Vanuit ZorgDomein wordt dit zorgproduct ingericht volgens een Neuronet template.

Wanneer het product live gezet wordt krijg jij van ZorgDomein een notificatie via de email. Je bent als lid dan zelf verantwoordelijk voor het inrichten van de persoonlijke gegevens in het zorgproduct namelijk: de toegangstijd en de patiënt informeren zodat de patiënt weet dat er contact wordt opgenomen voor een behandeltraject.

Wil jij gebruik maken van een Neuronet zorgproduct? Dan hebben wij enkele gegevens van je nodig. Klik op onderstaande button om deze gegevens in te vullen en te versturen.

Ben je enthousiast over ZorgDomein maar heb je nog vragen? Bekijk dan hieronder de meest gestelde vragen of vraag meer informatie aan via onderstaand contactformulier.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor ZorgDomein?

Je betaalt eenmalig de registratiekosten van € 36. Als lid van Neuronet krijg je gedurende de gehele contractperiode 7,5% korting op het maandbedrag op de nu geldende tarieven.

Hier het complete overzicht:

Normaal kost ZorgDomein per maand (ongeacht het aantal locaties):

  • voor praktijken met 1 of 2 zorgverleners: € 25
  • voor praktijken met 3 tot en met 7 zorgverleners: € 37
  • voor praktijken met 8 tot en met 14 zorgverleners: € 61
  • voor praktijken met 15 tot en met 24meer zorgverleners: € 149
  • 25 of meer zorgverleners op aanvraag
  • De eenmalige registratiekosten bedragen € 36
  • Alle bedragen zijn exclusief btw

Heeft ZorgDomein afspraken met mijn corporatie/beroepsvereniging?

ZorgDomein werkt met verschillende beroepsverenigingen en corporaties samen. Zo heeft ZorgDomein o.a. een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Neuronet.

Is mijn informatiesystemen gekoppeld met ZorgDomein?

Samen met leveranciers van zorginformatiesystemen realiseren we integraties met ZorgDomein door een koppeling. Dit levert voordeel op voor jou als zorgverlener, voor de verwijzer én voor de patiënt. Deze koppelingen zijn reeds gerealiseerd:

Wat is het verschil tussen ZorgMail en ZorgDomein?

ZorgMail is een beveiligde mailfunctie om te communiceren met zorgverleners. Met ZorgDomein maak je het zorgaanbod van je praktijk inzichtelijk. Je kan ook digitaal verwijzingen ontvangen, (terug)rapporteren én beveiligd communiceren met de verwijzer of andere zorgverleners.

Hoe ziet de verwijzer mijn zorgaanbod?

Binnen ZorgDomein heb je de mogelijkheid om het proces te doorlopen dat de verwijzer bewandelt. Op deze wijze kun je zien hoe jouw zorgaanbod getoond wordt aan de verwijzers.

Kan ik via ZorgDomein ook verslagen uitbrengen aan huisartsen en andere verwijzers?

Verslag uitbrengen aan een huisarts of andere verwijzer kan op twee manieren:

  • Verslag uitbrengen naar de verwijzer na een ZorgDomein-verwijzing
  • Verslag uitbrengen naar de verwijzer zonder een ZorgDomein-verwijzing

Contactformulier

Heb je een specifieke vraag of opmerking neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier:

Naam(Vereist)
Ik wil graag: