ZorgDomein Patiëntreis: neem deel aan de werksessie voor eerste gebruikers

Ziekenhuizen die digitalisering hoog op de innovatie-agenda hebben staan kunnen zich nu opgeven voor een werksessie voor het inrichten van de ZorgDomein Patiëntreizen. Deze nieuwe feature, die wordt opgenomen in het ziekenhuizen basisabonnement, komt in de loop van dit jaar beschikbaar .  

Wat is de ZorgDomein Patiëntreis?

Om de reis van verwijzing tot eerste afspraak voor patiënten zo soepel mogelijk te laten verlopen en tegelijkertijd de beheerlast van ziekenhuizen te verminderen, hebben we hard gewerkt aan het verbeteren van de patiëntinformatie: de ZorgDomein Patiëntreis.

Hiermee:

  • Krijgen patiënten begrijpbare informatie met een passend leesniveau en uitleg
  • Structureer je eenmalig patiënt-informatie waarmee patiënten ze zich goed kunnen voorbereiden op hun eerste afspraak
  • Vervang je vrij in te vullen tekstvelden met patiëntinformatie door gestandaardiseerde patiëntreizen
  • Zie je een digitale preview van de ZorgDomein Patiëntreis, zodat je weet wat patiënten te zien krijgen
  • Kun je dankzij standaardisatie van teksten in de nabije toekomst geautomatiseerd meertaligheid aanbieden
  • Leg je de basis om de ZorgDomein Patiëntreis verder te digitaliseren. Benieuwd hoe een volledig gedigitaliseerde patientreis er uit ziet? Ervaar het zelf.

Waarom deelnemen aan de werksessie?

In een werksessie van maximaal 4 uur maak je alle patiëntreizen voor één polikliniek en ervaren je patiënten direct voordeel van heldere, gestructureerde informatie. De werksessie is bedoeld voor een klein aantal klanten die graag willen meewerken aan het verbeteren van het gebruikersgemak en beheer van deze feature. Feedback en suggesties zijn welkom, daarbij krijg je de nodige ondersteuning van ZorgDomein om je polikliniek succesvol om te zetten.

Deelnemen?

Heb je interesse in deze werksessie, meld je dan vóór 1 juli aan door een e-mail te sturen naar patientreis@zorgdomein.nl.
Graag attenderen we je erop dat de werksessie slechts voor een klein aantal beschikbaar is. Meld je dus snel aan om je plek te garanderen.

Artikel delen?

Deel dit artikel op je eigen tijdslijn.

Het laatste nieuws