Nieuws

ZorgDomein deed mee: Nationale Ouderendag

Op Nationale Ouderendag vervult het Nationaal Ouderenfonds ieder jaar duizenden wensen van ouderen. En dat is hard nodig, want in Nederland voelt 1 op de 4 ouderen zich eenzaam. Ook ZorgDomein kwam in actie, wat resulteerde in 14 collega’s die samen 18 ouderen een onvergetelijke dag hebben bezorgd.

Iets doen voor een ander…

... is bij ZorgDomein heel normaal. Samen werken we dag in dag uit om de zorg beter te maken. Maar vaak is dat vanachter een computer, in een bureaustoel met een goeie kop koffie erbij. Nationale Ouderendag was dan ook een fantastische gelegenheid om het bureau in te ruilen voor een dag in de praktijk. En niet alleen de ouderen hebben een topdag gehad; de verhalen van collega’s worden nog steeds vol enthousiasme uitgewisseld!

Wat hebben we gedaan?

Veel ouderen uit regio Maarssen hadden de wens om een boottochtje te maken door Utrecht of over de Vecht. Voor 17 ouderen is deze wens werkelijkheid geworden en zij hebben een prachtige dag op het water beleefd. ’s Ochtends werden zij thuis opgehaald door een ZorgDomein collega en na een fijne boottocht en heerlijke lunch weer moe maar voldaan thuisgebracht. Naast varen is er nog één oudere naar het Dolfinarium gegaan, een wens die zij al heel lang had.

Het was een prachtige dag en we willen het Nationaal Ouderenfonds regio Maarssen bedanken voor de fijne organisatie!

Bekijk hieronder een aantal sfeerimpressies: 

Nationale Ouderendag 1


Nationale Ouderendag ZorgDomein


Nationale Ouderendag ZorgDomein 2


Nationale Ouderendag ZorgDomein 3


Nationale Ouderendag ZorgDomein 4


Nationale Ouderendag ZorgDomein 5
Nationale Ouderendag ZorgDomein 6


Nationale Ouderendag ZorgDomein 7