Top 5 meest gelezen online artikelen 2022

Top 5 meest gelezen artikelen van 2022

2022 ligt inmiddels achter ons. Een mooi moment om in de statistieken te duiken en de 5 meest gelezen online artikelen nog even hieronder uit te lichten:

ZorgDomein en Caresharing bundelen krachten

ZorgDomein en Caresharing zijn vanaf 1 september gezamenlijk verder gegaan onder de ZorgDomein Holding. De ondernemingen willen multidisciplinaire samenwerking, in de vorm van netwerkzorg, optimaal ondersteunen voor zorgprofessionals en patiënten en kunnen hier gezamenlijk nog beter invulling aan geven.

ZorgDomein verrijkt platform met twee partners in het zorgveld: CBS en BVO

 

Sinds eind juni hebben we het platform verrijkt met een nieuwe publieke partner; het CBS. En 12 september is Bevolkingsonderzoek live gegaan voor alle verwijzers. 

ZorgDomein viert de 100 miljoenste verwijzing

ZorgDomein heeft eerder dit jaar de 100 miljoenste verwijzing via haar zorgplatform verwerkt. De groei van ZorgDomein is te danken aan het groeiend aantal zorgprofessionals dat gebruik maakt van het zorgplatform.

Passend GGZ-aanbod nu eenvoudiger vindbaar

Vanaf 24 november kunnen alle verwijzers in Nederland, die patiënten verwijzen naar de GGZ, eenvoudiger passend zorgaanbod vinden. ZorgDomein heeft, in samenwerking met Coöperatie VGZ, de toeleiding naar het GGZ-zorgaanbod verbeterd op haar zorgplatform.

Patiënt kan eigen verwijsbrief nu online inzien via ZorgDomein

Huisartsen en andere verwijzers kunnen patiënten online inzage geven in de verwijsbrief via ZorgDomein. Dit is een belangrijke stap in de ondersteuning van patiënten bij hun steeds actievere rol in de gezondheidszorg.

Artikel delen?

Deel dit artikel op je eigen tijdslijn.

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen ZorgDomein.
Je ontvangt deze dan enkele keren per jaar.

Het laatste nieuws

In de wereld van gezondheidszorg en technologie is het belangrijk om de menselijke kant in het vizier te ...

Sinds 2022 is het mogelijk dat huisartsen gebruik maken van een digitaal laboratoriumformulier...