Ronde Tafel Klinisch Chemici

Rondetafelbijeenkomst labdiagnostiek

Op 31 oktober organiseert ZorgDomein een rondetafelbijeenkomst voor ZorgDomein coördinatoren en applicatiebeheerders over orderlogistiek en de rol die ZorgDomein kan spelen bij het ondersteunen hiervan.

31 oktober 2023
10:30 uur – 14:30 uur
Locatie omgeving Utrecht

Samenwerken en specialiseren

In de zoektocht naar meer efficiëntie werken steeds meer laboratoria samen en specialiseren zich op delen van het proces. Dat kan op het gebied van type order, afname, thuisprikken, analyse en meer. De aanvrager heeft het liefst een zo eenvoudig en snel mogelijk aanvraagproces en wil zich in veel gevallen niet bezighouden met welke delen van een order waarheen (moeten) gaan. Dit maakt dat er behoefte lijkt aan een betere ondersteuning voor de veranderende orderlogistiek.

Veranderende behoefte aan orderlogistiek

ZorgDomein wil haar klanten zo goed mogelijk ondersteunen in hun uitdaging de (eerstelijns) orderlogistiek zo effectief mogelijk vorm te geven. Doordat niet één oplossingsrichting van orderlogistiek dominant lijkt, is het lastig eenduidig aan deze behoefte te voldoen. Om tot de meest waardevolle oplossing te komen gaan we graag in gesprek met laboratoria.

Samen tot één oplossing

We streven na om samen te achterhalen:

  1. Welke (regionale) oplossingsrichtingen er zijn?
  2. Welke oplossingen wel of niet werken en waarom?
  3. Hoe ZorgDomein de orderlogistiek dusdanig kan aanpassen dat laboratoria de regionale diagnostiek eenvoudiger vorm kunnen geven?

Wil jij meepraten over dit thema? Meld je dan aan voor deze rondetafelbijeenkomst.

Artikel delen?

Deel dit artikel op je eigen tijdslijn.

Het laatste nieuws

Per 1 oktober is Paul Simoons de nieuwe algemeen directeur van ZorgDomein....

Er zijn maar weinig ZorgDomein-coördinatoren al zo lang actief als Sandra Schoenmakers binnen het Albert...