Nieuws

Nieuw startscherm; testers gezocht

ZorgDomein blijft verbeteringen doorvoeren, om het gebruiksgemak en de mogelijkheden van het platform te vergroten. Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuw startscherm. We gaan dit startscherm geleidelijk en zorgvuldig introduceren. Zo betrekken we de komende tijd graag verwijzers die met ons willen testen.


Waarom een nieuw startscherm?

Het nieuwe startscherm introduceren we om te kunnen voldoen aan de wens om ZorgDomein op mobiel en/of tablet te gebruiken. Maar ook om gebruikers beter overzicht te bieden in het groeiende aantal verschillende aanbieders, verwijzers, zorgproducten en functionaliteiten op ZorgDomein.

Let wel: de aanpassingen op het startscherm hebben geen betrekking op de indeling en inhoud van het zorgvraagmenu.

 

Nieuwsgierig? Meld je aan voor de test

Wij zoeken verwijzers die laagdrempelig mee willen testen. Dit houdt in dat je werkt met een alternatief ontwerp van ZorgDomein voor je dagelijkse verwijzingen, diagnostiek aanvragen en overleggen. Uiteraard kan dit gewoon vanuit het eigen zorginformatiesysteem en de eigen praktijk. Wil je niet meer testen? Dan kan je op eenvoudige wijze terugschakelen naar het bekende en huidige ZorgDomein.

Na aanmelding ontvangen testers van ons gedetailleerde informatie over hoe te starten met testen. Ook degene die zich al hebben aangemeld voor het Artsenpanel ontvangen informatie om deel te nemen aan deze test.

 

Na testfase introductie bij alle verwijzers

Na deze testfase onder een groep verwijzers en eventuele aanpassingen naar aanleiding van de feedback, gaan we geleidelijk meer gebruikers het alternatieve startscherm tonen. We informeren daarover via de Software Update-mailingen aan gebruikers.

 

 Vragen

Veel gestelde vragen en antwoorden over het nieuwe startscherm en het testen, vind je onder Support.

nieuw startscherm