Nieuws

Nedap Ons en ZorgDomein maken informatie-uitwisseling mogelijk

Sinds deze maand koppelt Nedap Ons met ZorgDomein. Dit houdt in dat verwijzers, zoals specialisten ouderengeneeskunde, die gebruik maken van Nedap Ons nu eenvoudig informatie uit het informatiesysteem kunnen meenemen in de verwijzing.

Gegevens automatisch en foutloos mee in de verwijsbrief

De grootste winst van deze koppeling is dat alle relevante medische gegevens snel en correct in de verwijzing of diagnostiek aanvraag worden meegenomen. Dat scheelt veel overtypwerk; wel zo efficiënt en minder kans op fouten. Extra handig voor patiënten met een lange medische geschiedenis, waar specialisten ouderengeneeskunde vaak mee te maken hebben. ZorgDomein en Nedap werken ook aan een aanbiedende koppeling, waardoor bij de ontvangende instelling de gegevens automatisch in het informatiesysteem binnenkomen. Binnenkort start hier een pilot voor. 

Werk jij met Nedap Ons en wil je gebruik maken van ZorgDomein met deze koppeling?

Neem contact op met Service & Support via support@zorgdomein.nl of bel 020 471 52 82.

Lees ook de ervaring van Lori Woestenburg, specialist ouderengeneeskunde: “Vroeger moest ik een heel verhaal op papier zetten. Nu kan ik via ZorgDomein heel eenvoudig de relevante informatie aanklikken en meesturen en wordt de specialist accuraat geïnformeerd.”

Nedap ONS en ZorgDomein