Nieuws

Lees de 4 ZorgDomein tips voor je huisartspraktijk

Onze support specialisten krijgen dagelijks veel vragen over uiteenlopende onderwerpen. Lees hier de tips die zij geven op basis van veelgestelde vragen.

Tip 1 | Praktijkwisselingen

Het is bijna het einde van het jaar; we zien dan veel praktijkwisselingen. Neem je binnenkort een praktijk over, of wordt je praktijk overgenomen? Lees dan hier hoe je dit goed en tijdig te kunnen regelen en welke ZorgDomein nodig heeft.

Tip 2 | Controleer je gegevens

We merken dat veel e-mailadressen in een persoonlijk profiel niet meer in gebruik zijn. Om jullie goed te kunnen blijven informeren is dat wel van belang. Ons advies; controleer je gegevens. Hier lees je hoe.

Tip 3 | Patiëntbericht herzenden

Vragen patiënten wel eens om het patiëntbericht nogmaals te versturen naar een ander e-mailadres, of een ander telefoonnummer te gebruiken? Lees hier hoe je gemakkelijk en snel een patiëntbericht kunt herzenden.

Tip 4 | Voorkom dubbele verwijzingen

Het komt regelmatig voor dat een zorgaanbieder dubbele verwijzingen voor dezelfde zorgvraag en patiënt ontvangt. Dit verstoort het administratieve proces bij de zorgaanbieder en leidt tot onnodige zorgkosten. Heb je de verwijzing al gestart? Ga dan naar het regieoverzicht om daar de verwijsbrief af te maken.

zorgdomein tips