Nieuws

Doorontwikkeling van nieuwe startscherm

Het nieuwe startscherm werd voor het eerst geïntroduceerd in oktober 2018 bij een kleine pilotgroep . Op basis van feedback van deze groep hebben wij continu verbeteringen doorgevoerd. Eind 2018 konden alle huisartsen, assistenten en POH’ers van het startscherm gebruik maken, en in 2019 volgden nog meer verwijzersgroepen. Daarnaast kunnen ook aanbieders werken met een nieuwe preview op basis van het startscherm.

Opheffen oude startscherm

Inmiddels gebruikt 90% van alle verwijzers het nieuwe startscherm en is het moment daar om alle verwijzers de stap te laten zetten om alleen gebruik te maken van het nieuwe startscherm. In de tweede week van juli wordt dan ook het oude startscherm voor verwijzers en bijbehorende preview voor aanbieders verwijderd.

Recente ontwikkelingen
  • De filters voor geslacht, leeftijd en ICPC in het zorgvraagmenu staan nu op een logischere plek en vallen meer op door de zwarte kleur.  Klik hier voor meer informatie over de werking van de filters.
  • Door een consistentere layout van de verschillende onderdelen is meer rust gecreëerd.
  • Stap voor stap wordt het startscherm relevanter voor onze gebruikers. In het onderdeel 'nieuwe aanbieders' wordt nu bijv. de afstand tussen de praktijk en nieuwe aanbieders getoond.
  • Vanaf begin juli zie je op het startscherm niet langer de inhoud van de berichten van Patiëntoverleg die je met andere zorgverleners over patiënten voert. Dit geeft je de mogelijkheid om patiënten te laten meekijken tijdens de keuze voor een zorgaanbieder, zonder dat deze patiënt privacy gevoelige berichten ziet over andere patiënten.

Hoe zien de ontwikkelingen eruit? Kijk mee naar enkele voorbeelden van het startscherm en de recente ontwikkelingen.

Feedback welkom

Via de feedback button aan de rechterzijde op het startscherm kunnen gebruikers feedback over het startscherm met ons delen.

Vragen

Voor veel gestelde vragen en antwoorden over het startscherm ga je naar Support of neem je contact met ons op.

NIEUW Afbeelding 3 met patient en ICPC

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Achtergrond

Wilt u meer weten over de veranderingen in de verschillende schermen in ZorgDomein en de reden daarvan? Lees dan hier verder.