Nieuws

Bezoek ons op de Zorg & ICT beurs 12 t/m 14 maart

ZorgDomein is ook dit jaar aanwezig op de vakbeurs Zorg & ICT. De beurs die plaatsvindt van 12 t/m 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht, presenteert zich als het kennisplatform over digitaal gedreven zorg. Je bent er dus aan het juiste adres als je alles wil weten over de laatste digitale ontwikkelingen in de zorg.

ZorgDomein mag hier natuurlijk niet ontbreken. We verwelkomen je graag, onder het genot van een versgeperste sap, op stand A010. Daar vertellen we je graag wat ZorgDomein voor jouw organisatie (nog meer) kan betekenen.

Bezoek onze seminar: Verwijzen vanuit de tweedelijn

Productlead Sander Knotnerus geeft op woensdag 13 en donderdag 14 maart een seminar over verwijzen vanuit de tweede lijn. Helaas moeten zorgprofessionals nog steeds veel bellen om na te gaan waar capaciteit is en gaan overdrachtsdocumenten regelmatig mee op de buik van de patiënt. In 2019 gaat ZorgDomein zorgen voor transparantie en keuze in het beschikbare zorgaanbod en een goede digitale medische overdracht. In dit seminar nemen we je mee hoe je zorgt voor de juiste zorg op de juiste plek voor jouw patiënt. 

Nieuwsgierig naar zijn verhaal? Meld je hier gratis aan voor de Zorg & ICT beurs. Schrijf je vervolgens in voor de seminar op:

Woensdag 13 maart 13:00 - 13:30 uur

Donderdag 14 maart 12:15 - 12:45 uur

Voor wie is Zorg & ICT interessant?

Zorg & ICT is interessant voor onder andere directie en algemeen management, zorgmanagers, zorgprofessionals, ICT managers, ICT medewerkers en ICT consultants die werkzaam zijn bij of voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg, gemeenten, ministeries en overige publieke organisaties.

De beurs is dagelijks geopend van 9.30 – 16.30 uur. 

ZorgDomein