Nieuws

Alle verwijzers starten met nieuw startscherm vanaf 14-2

Al enige tijd maakt een deel van de verwijzers gebruik van het nieuwe startscherm. Vanaf 14 februari is dit scherm beschikbaar voor alle verwijzers. Het nieuwe modernere en gebruiksvriendelijke startscherm biedt gebruikers beter overzicht in alle functionaliteiten en het groeiende aantal aanbieders en zorgproducten*. 

Wat krijgen verwijzers per 14 februari te zien?

Verwijzers die ZorgDomein openen komen automatisch terecht op het nieuwe startscherm. Daar verschijnt eenmalig een beknopte uitleg over waarom wij dit nieuwe startscherm introduceren, dat we graag feedback ontvangen en dat je tot medio 2019 nog kan terugschakelen naar de oude omgeving.

Wat zijn de meest recente ontwikkelingen?

Sinds de introductie van het nieuwe startscherm, verzamelen wij feedback. Op basis van deze feedback, maar ook op basis van kwantitatieve data, voeren we regelmatig verbeteringen door. We hebben de afgelopen maand verbeteringen doorgevoerd in:

  • de lay-out en indeling van het startscherm;
  • het toevoegen van een aparte kaart met een top 5 meest gebruikte zorgvragen bij een ICPC-code;
  • het toevoegen van filters op geslacht en leeftijd in het zorgvraagmenu.
 
Hoe ontwikkelen we het startscherm verder?

We werken hard om het startscherm ook voor zorgaanbieders beschikbaar te maken. Dit zal stapsgewijs ontwikkeld worden, net als voor de verwijzers. Daarnaast blijven wij werken aan verbeteringen aan het nieuwe startscherm op basis van feedback van onze gebruikers. We informeren daarover via de Software Update en/of nieuwsbrieven.

Hoe ziet het nieuwe startscherm eruit?

Kijk mee naar enkele voorbeelden van het nieuwe startscherm.

Vragen

Voor veel gestelde vragen en antwoorden over het nieuwe startscherm en het testen, ga je naar Support of neem je contact met ons op.

*Let op: de aanpassingen op het startscherm hebben geen betrekking op de indeling en inhoud van het zorgvraagmenu.

startscherm