Nieuws

Agenda workshops Beheer 2020

Wil je wegwijs worden in ZorgDomein als beginnend beheerder van ZorgDomein? Dat kan, ZorgDomein organiseert workshops voor het beheer van de Verwijsapplicatie en de Ordermodule in Breukelen.

Wat leer je?

In deze workshop krijg je onder andere uitleg over het aanmaken en onderhouden van zorgproducten, hoe je zorgaanbod van andere zorginstellingen kunt inzien vanuit het perspectief van een verwijzer en het genereren van managementinformatie over je binnengekomen ZorgDomein-verwijzingen. We geven tips & tricks waar je na de workshop verder mee aan de slag kunt gaan en er is ook gelegenheid om vragen te stellen.

Voor wie?

Deze workshops zijn gericht op beginnende beheerders van ZorgDomein. Mocht je twijfelen of je in de doelgroep past, mail gerust naar workshop@zorgdomein.nl met de vermelding van je behoefte omtrent beheer. Mocht je al ervaring hebben met ZorgDomein en verdieping willen en/of met een consultant van ZorgDomein naar je aanbod willen kijken, dan is Advies op Maat wat voor jou.

Data

De data van de workshops van 2020 zijn:
-  Donderdag 26 maart 
-  Dinsdag 15 september 

Programma

De indeling van de workshops ziet er als volgt uit:
12.30 – 13.00 uur | Inloop met een broodje
13.00 – 13.30 uur | Gezamenlijke introductie
13.30 – 15.30 uur | Uiteen in twee groepen: Verwijsapplicatie of Ordermodule
15.30 16.30 uur | Zelf aan de slag met een consultant van ZorgDomein
16.30  uur | Einde

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier.

* Voor de workshops geldt een minimum aantal deelnemers. Voor de verwijsapplicatie is dit 10 deelnemers en voor de ordermodule 5 deelnemers.

agenda workshop beheer