Nieuws

Webinar ‘Inzicht in jouw zorginstelling’

Speciaal voor ZBC's en ziekenhuizen die gebruik maken van ZorgDomein, organiseren we een interactieve webinar op donderdag 28 november van 14.00 – 14.45 uur. Zet deze dag en tijdstip in je agenda! Tijdens de webinar kun je via een chatfunctie vragen stellen. Meedoen is geheel kosteloos. 

Inzicht in jouw zorginstelling via ZorgDomein Insights

Jip van Groeningen, ervaren consultant bij ZorgDomein vertelt je graag meer over het gebruik van Insights. Sinds een jaar is Insights beschikbaar voor zelfstandige klinieken en ziekenhuizen. Insights biedt heldere, visuele rapportages van inkomende verwijzingen en aanvragen. Zo krijg je inzicht in de ontwikkeling van de zorgvraag, de geografische herkomst van de zorgaanvragen en de manier waarop verwijzers het zorgaanbod vinden. In de webinar ondersteunen we je graag om jouw zorgaanbod en instroom inzichtelijk te maken en optimaliseren met behulp van Insights.

Interessant onderwerp, maar komt het even niet uit? 

We maken een opname van de webinar die we  vervolgens kunnen delen. Kun je er niet bij zijn maar wel graag de opname ontvangen? Meld je alsnog aan en schrijf in het opmerkingenveld dat je de opname achteraf wil ontvangen. Het stellen van vragen tijdens de interactieve webinar is hierdoor niet mogelijk.

Jip webinar