Paul Dekkers
"Even voorstellen - Paul Dekkers, relatiemanager bij ZorgDomein"

Interview | relatiemanager, Paul Dekkers

Paul Dekkers werkt sinds 2021 bij ZorgDomein. Na een ruim aantal jaren te hebben gewerkt als relatiemanager huisartsen binnen de laboratorium diagnostiek, is hij per 1 juni 2021 gestart in zijn nieuwe rol als relatiemanager binnen het team Professionals. “Ons team richt zich op de ondersteuning van de verwijzers op ons platform, zoals de verschillende rollen binnen de huisartsenpraktijk en de daaraan gelieerde regionale en landelijke organisaties. Wij zijn verantwoordelijk voor het enthousiasmeren van de zorgprofessionals op het platform en het aantrekken van nieuwe zorgprofessionals om via ZorgDomein te gaan verwijzen”.

Wat houdt jouw rol als relatiemanager bij ZorgDomein precies in?

“Vanuit mijn rol als relatiemanager onderhoud ik het contact met onder andere zorggroepen om de belangen van de daarbij aangesloten zorgverleners op ZorgDomein te borgen. Daarnaast kijk ik samen met de zorggroepen op welke manier we de regionale samenwerking en de bijbehorende digitale gegevensuitwisseling via ZorgDomein kunnen ondersteunen”. Paul is verantwoordelijk voor de regio’s Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg.

Welke onderwerpen wil je bespreken?

“Er zijn verschillende onderwerpen die ik graag zou willen bespreken met zorggroepen:

  • De juiste zorg op de juiste plaats. Hierbij kunnen wij als ZorgDomein ondersteunen op het gebied van meekijk consulten en de daarbij behorende declaraties en verrekeningen.
  • Samenwerking in de oogzorg: binnen de oogzorg worden er steeds vaker door zorggroepen afspraken gemaakt over de rol van de optometrist en het doorverwijzen naar de 2e lijn. Vanuit ZorgDomein ondersteunen we al diverse regio’s in dat proces.
  • Samenwerking in de regio: Een ander belangrijk thema dat speelt in het kader van regionale samenwerking is de samenwerking tussen verschillende zorgverleners in de regio binnen de diverse specialismen. ZorgDomein sluit graag aan bij deze ontwikkelingen binnen het zorglandschap”

Wat kun jij betekenen voor zorggroepen?

“Graag kom ik in contact met de regionale zorggroepen om samen te kijken welke ondersteuning ZorgDomein kan bieden binnen toekomstige en hedendaagse vraagstukken. Hierin staat voor mij samenwerking centraal en vind het geweldig om samen te kunnen bouwen aan nog betere oplossingen binnen de Nederlandse zorg”.

Paul Dekkers
Relatiemanager, ZorgDomein

Interview delen?

Deel dit interview op je eigen tijdlijn.

Werken bij ZorgDomein

Lees hoe het is om te werken bij ZorgDomein

Interviews

Sinds januari 2023 werkt Elsbeth Stravers bij ZorgDomein als relatiemanager en heeft een schat aan kennis...

Interview met Robina Schouten, teamlid HR verantwoordelijk voor recruitment en employer branding...