""

Dick Gorris te gast in podcast Slimme Zorg

ZorgDomein CEO Dick Gorris is te gast in de podcast Slimme Zorg van Arno Rutte van Vintura. Hij vertelt hoe wij de huisartsen digitaal ondersteunen bij het kiezen van de best mogelijke zorg voor hun patiënten. Een mooi gesprek over het vinden van de juiste zorg in het aanbod van maar liefst 70.000 zorgproducten, het ontzorgen van huisartsen, het delen van informatie in de zorg en succesvolle publiek-private samenwerking in de zorg.

Luister de podcast via:
Soundcloud
Spotify
Apple Podcasts

Podcast Slimme Zorg
Slimme Zorg is de nummer #1 podcast over de gezondheidszorg in Nederland. Door de vergrijzing en het Coronavirus staat de gezondheidszorg in Nederland aan de vooravond van grote uitdagingen. Steeds meer mensen hebben behoefte aan zorg, maar het aantal mensen dat die zorg kan leveren neemt niet toe. Hoe waarborgen we dat voor iedereen goede zorg beschikbaar is, zowel vandaag als over twintig jaar? Dat kan alleen met slimme zorg.

In deze podcast gaat Arno Rutte op zoek naar oplossingen waarmee we het zorginfarct kunnen voorkomen. Door in gesprek te gaan met mensen die er toe doen in de zorgsector horen we wat volgens hen slimme zorg is. Dat kunnen bestuurders zijn, maar ook specialisten die op operationeel niveau actief zijn, of patiënten die iedere dag bezig zijn hun zorg vorm te geven en te verbeteren. Elke twee weken verschijnt er een nieuwe aflevering.

Interview delen?

Deel dit interview op je eigen tijdlijn.

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen ZorgDomein.
Je ontvangt deze dan enkele keren per jaar.

Interviews

Als Business Developer bij ZorgDomein kijkt Sabine Gibson naar diverse markten, waaronder het Sociaal Dom...

Hoe maak je de aanvraag van diagnostiek efficiënter, eenvoudiger en duurzamer?...