4e ZorgDomein Jumpstart een succes!

12 juni 2018

Om onze partners kennis te laten maken met HL7 FHIR en ons koppelvlak, organiseert ZorgDomein een paar keer per jaar een Jumpstart. Op 7 juni vond alweer de vierde editie van de ZorgDomein Jumpstart plaats.

Een Jumpstart is speciaal voor ontwikkelaars en duurt een hele dag. Tijdens zo’n dag krijg je een introductie over HL7 FHIR, het product van ZorgDomein en ga je tijdens het ‘hands-on’ deel aan de slag met een paar oefeningen. Het doel is om algemene kennis op te doen over HL7 FHIR, onze implementatie daarvan en dat je andere ontwikkelaars leert kennen om hierover te sparren. 

jumpstart 20180607.jpg

Op deze mooie dag hebben FENAC, Gino, MyMindspace, PinkRoccade Healthcare en Vlot Solutions de basis voor een nieuwe FHIR-koppeling met ZorgDomein gelegd. Er was veel interactie en er werden mooie resultaten geboekt. De dag werd afgesloten met een feestelijk diner aan de Vecht. Het was wederom een geslaagde sessie. Op naar de volgende editie!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond ZorgDomein Integrator? Laat hieronder je e-mailadres achter, dan ontvang je van ons periodiek een update.