Verbind met ZorgDomein

Zorgprocessen samen efficiënter maken voor zorgverleners, zorginstellingen en patiënten

Wat is ZorgDomein?

ZorgDomein verbindt al jaren zorgverleners met elkaar via een veilig, digitaal communicatie- en informatieplatform. Wil je meer weten? Bekijk onderstaande video of ga naar zorgdomein.com.

Start de ontwikkeling van een koppeling

Direct aan de slag met de technische documentatie van de twee modules:

Over ZorgDomein Integrator

Meerwaarde bieden door een koppeling met ZorgDomein

ZorgDomein werkt nauw samen met jou als leverancier van een zorginformatiesysteem. Samen realiseren we de integratie van jouw zorginformatiesysteem met ZorgDomein door een koppeling. Dit levert winst op voor jouw klanten én voor de patiënt. Winst op het gebied van kwaliteit en efficiëntie waardoor jouw klanten kosten kunnen besparen en de dienstverlening aan patiënten verbeterd wordt.

Verbeteren kwaliteit informatieoverdracht

‘Eenheid van taal’ staat centraal bij de kwaliteit van informatie-overdracht: informatie wordt steeds eenduidig geregistreerd en gecommuniceerd. Zo gaat er geen informatie verloren en worden fouten voorkomen.

Efficiënter werken

ZorgDomein biedt de patiëntgegevens en afspraakverzoek digitaal aan zodat jouw informatiesysteem deze gegevens geautomatiseerd kan verwerken. Relevante medische gegevens worden direct gekoppeld aan het juiste dossier en de juiste afspraak.

Verbeteren dienstverlening

Een verwijzing via ZorgDomein Integrator maakt eenvoudig online plannen in je zorginformatiesysteem door de patiënt en verwijzer mogelijk. Hierdoor wordt de dienstverlening aan zowel jouw klant als de patiënt naar een hoger niveau getild. 

JumpStart FHIR Edition

Circa 3 keer per jaar organiseert ZorgDomein een JumpStart voor leveranciers die het nieuwe HL7 FHIR koppelvlak met ZorgDomein willen implementeren.


Heb je contact gehad met één van onze consultants en ben je zover om je verder te verdiepen in wat het bouwen van de koppeling inhoudt? Dan is nu het moment om je aan te melden voor de JumpStart!

Deze JumpStart is speciaal voor ontwikkelaars. We willen op deze dag bereiken dat je:

  • voldoende kennis opdoet over HL7 FHIR;
  • met de tools leert omgaan om zelfstandig een koppeling te realiseren;
  • een fundament voor het koppelvlak met ZorgDomein legt.

De eerstvolgende JumpStart vindt plaats op woensdag 10 juni 2020.  Meld je nu alvast aan, vol is vol! 

Naar het aanmeldformulier

Join the club!

Deze organisaties zijn al gekoppeld met ZorgDomein

Advanced.png AGFA.png Asterisque.png Carestream.png CCN.png Cegeka.png Cerner.png CGM.png ChipSoft.png CitoOnline.png DXC.png Epic.png fysiomanager.png GeriMedica.png Impulse.png Medicore.png MIPS.png Nexus.png OmniHIS.png Onatal.png Orfeus.png PALGA.png PharmaPartners.png Philips.png pinkroccade.png Promedico.png Prosoftware.png SAP.png Sectra.png Tetra.png Trompbx.png Vrumun.png

Ik doe mee!