Zorg & ICT 2022

Event | Zorg & ICT 2023

Event | Zorg & ICT 2023

In charge of the future

In één dag op de hoogte worden gebracht over de nieuwste technologieën die bijdragen aan toekomstbestendige zorg? Deelnemen aan o.a. begeleide beurstours over actuele thema’s? Of interessante best practises en keynotes door topsprekers uit verschillende zorgsectoren horen? Meld je dan aan voor Zorg & ICT, het grootste health tech event van Nederland, op 13, 14 en 15 juni 2023 in Jaarbeurs Utrecht.

ZorgDomein is ook in 2023 aanwezig op dé vakbeurs van het jaar, waarbij wij drie gratis inspiratiesessies organiseren. Laat je inspireren, netwerk met relevante branchegenoten en leer meer over thema’s als databeschikbaarheid.

Voor wie is dit event?

Zorg & ICT richt zich op professionals die werkzaam zijn in de zorg en op zoek zijn naar antwoorden op actuele vraagstukken, innovatieve toolings, ICT-ontwikkelingen en praktijkcases die bijdragen aan de transsformatie naar een toekomstbestendige zorg. Bijvoorbeeld:

Directie en algemeen management, zorgprofessionals, zorgspecialisten, medisch specialisten, zorgmanagers, ICT-managers, ICT-medewerkers en -consultants.

 

Werkzaam in de sectoren:

  • Ziekenhuizen
  • Verpleeg- en verzorgingshuizen
  • Thuiszorg
  • Welzijn en ouderenzorg
  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Jeugdzorg
  • Overheid

Waarom bijwonen?

Zorg & ICT is hét vakevent voor digitaal gedreven zorg en draagt bij aan toegankelijke, betaalbare en kwalitatief goede zorg in Nederland. Blijf op de hoogte over relevante technologieën en slimme innovaties, leg inspirerende contacten met branchegenoten en leer over actuele thema’s tijdens diverse kennissessies.

ZorgDomein oplossingen uitgelicht?

Op onze stand vertellen onze experts je graag van alles over de laatste digitale ontwikkelingen en onze oplossingen.

Wil je meer weten over onze Transfer oplossing & eOverdrachthet Meekijkconsult of de Digitale Patiëntreis? Onze experts geven graag een live demo.

Zien we je daar?

Ben je op zoek naar innovatie, inspiratie en informatie over digitale ontwikkelingen in de zorg? We verwelkomen je graag op onze stand (01.C079 – tegenover het Health Tech Restaurant), waar we het gesprek met je aangaan over hoe we met technologie meer ruimte maken voor mensenwerk in de zorg.

Gratis inspiratiesessies!

Schrijf je in voor één van de drie inspiratiesessies:

Efficiënt transmuraal samenwerken in de regio. Haaglanden Medisch Centrum deelt ervaringen met de Transferoplossing (13 juni 15.15 – 15.45 uur)

Up-to-date inzicht in het vervolgaanbod en een betere doorstroming en plaatsing van patiënten.

Locatie

Theater 4

Over de sessie

Al 22 regio’s maken gebruik van ZorgDomein Transfer om zorg na een ziekenhuisopname te regelen. Deze oplossing ondersteunt de transferverpleegkundige in het werkproces rondom transmuraal samenwerken. Capaciteitsinzage en de zorgoverdracht van de patiënt van ziekenhuis naar VVT-instelling zijn daarbij erg belangrijk. Sinds 2021 maakt het Haaglanden Medisch Centrum gebruik van deze oplossing. Karen Raateland, Beleidsmedewerker Zorg & Projectleider vertelt meer over hun ervaringen met deze oplossing en de resultaten tot nu toe. Benieuwd? Schrijf je dan in voor deze inspiratiesessie.

Na deze sessie weet je

Wat de verschillende transferfunctionaliteiten zijn, hoe het precies werkt, hoe je ze kunt inzetten en hoe ZorgDomein Transfer voor jou als verwijzer kan werken.

Sprekers

Mart van den Bergh, Marktexpert Transfer en Coördinatiepunten bij ZorgDomein.
Karen Raateland, Beleidsmedewerker Zorg & Projectleider bij Haaglanden Medisch Centrum.

 

De weg naar netwerkzorg in de regio Amsterdam (14 juni 15.15 – 15.45 uur)

Locatie

Theater 5

Over de sessie

Edo Fransen (regionaal samenwerkingsverband Sigra) en Tijs Rietjens (Caresharing) nemen je mee op hun reis naar netwerkzorg in Amsterdam. Een reis met een duidelijk doel maar over vaak nog onontgonnen terrein. Waarom is deze reis gestart? Hoe doen we dat? Wat heeft het tot dusver opgeleverd? En welke rol speelt het platform voor netwerkzorg genaamd ‘cBoards’? Wil je mee op reis, schrijf je dan in voor deze inspiratiesessie.

Sprekers

Tijs Rietjens, Algemeen Directeur bij Caresharing.
Edo Fransen, Informatiemanager Team Digitale Zorg Bij Sigra.

 

De weg naar netwerkzorg in de regio Amsterdam (15 juni 10.45 – 11.15 uur)

Locatie

Theater 5

Over de sessie

Floor Bos (regionaal samenwerkingsverband Sigra) en Tijs Rietjens (Caresharing) nemen je mee op hun reis naar netwerkzorg in Amsterdam. Een reis met een duidelijk doel maar over vaak nog onontgonnen terrein. Waarom is deze reis gestart? Hoe doen we dat? Wat heeft het tot dusver opgeleverd? En welke rol speelt het platform voor netwerkzorg genaamd ‘cBoards’? Wil je mee op reis, schrijf je dan in voor deze inspiratiesessie.

Sprekers

Tijs Rietjens, Algemeen Directeur bij Caresharing.
Floor Bos, Manager Team Digitale Zorg bij Sigra.

 

Meer informatie over Zorg & ICT 2023

Meer informatie over de beurs en de andere standhouders vind je op de event website van Zorg & ICT 2023.

Event delen?

Deel dit event op je eigen tijdslijn.

Event in agenda

Aangemeld voor het event? Voeg deze direct toe aan je agenda.

Andere events

Momenteel staan er geen andere events gepland. Houd onze pagina in de gaten.