Webinar | ZorgDomein & NVvP webinar voor podotherapeuten

Webinar | ZorgDomein & NVvP webinar voor podotherapeuten

Hoe kan ZorgDomein jou helpen om meer uit je praktijk te halen?

Welke voordelen heeft het gebruik van ZorgDomein voor jou als podotherapeut maar ook als podotherapiepraktijk? Hoe kan ZorgDomein het beste ingericht worden om er optimaal van te profiteren tijdens je dagelijkse werkzaamheden?

In dit webinar geven we je de antwoorden op deze vragen, krijg je een praktische demo, handige tips en geven we adviezen hoe de samenwerking met de huisarts opgebouwd en verder geïntensiveerd kan worden.

Voor wie is dit webinar?

Het webinar is bedoeld voor alle podotherapeuten die zijn aangesloten bij de NVvP. Zowel praktijkeigenaren die hun praktijk met (eventuele) locaties zichtbaar willen maken, als alle podotherapeuten die er dagelijks mee aan de slag kunnen.

Waarom bijwonen?

Heb jij het gevoel dat je meer uit ZorgDomein kan halen? Vraag jij je af of je meer kunt doen om goed gevonden te worden door de huisarts? Kun jij wel wat hulp gebruiken om je (specialistische) zorgaanbod goed in te richten?

Kortom; wil je meer uit ZorgDomein halen? Meld je dan aan voor dit webinar, interessant voor alle podotherapeuten. Aan dit webinar zijn geen kosten verbonden. Doe er je voordeel mee en schrijf je vandaag nog in!

Wat wordt er behandeld?

Tijdens de live demo voor praktijken leggen we je stap voor stap uit hoe je ZorgDomein optimaal laat werken voor jouw praktijk.

  • We laten je zien wat je allemaal kunt met ZorgDomein voor praktijken
  • We geven je tips en tricks: hoe haal je alles uit ZorgDomein?
  • En we geven je een demonstratie van het gebruik van de belangrijkste functionaliteiten.

Natuurlijk is er ook tijd om vragen te stellen.

Presentatie door

Michel Boerrigter

Bestuurslid, NVvP

Tarik Mouhmouh

Accountmanager, ZorgDomein

Marlies Dennemann

Podotherapeut

Faye Bruns

Partnermanager, ZorgDomein

Terugkijken?

Kun je de demo niet live bijwonen, maar wil je wel de opname achteraf bekijken? Geef je dan ook op via de aanmeldbutton. We sturen de opname achteraf naar je toe zodat je deze kan terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

Programma

Het webinar wordt gegeven op dinsdag 17 mei 2022 van 19.00 tot 20.00 uur.

Event delen?

Deel dit event op je eigen tijdslijn.

Event in agenda

Aangemeld voor het event? Voeg deze direct toe aan je agenda.

Andere events