Webinar | Haal meer uit ZorgDomein – POH’s en Assistenten

Webinar | Haal meer uit ZorgDomein – POH’s en Assistenten

Haal als POH of assistent meer uit ZorgDomein

 

ZorgDomein biedt een breed scala aan oplossingen en services die jou helpen je werk zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen doen. Tijdens het  gratis webinar ‘Haal meer uit ZorgDomein’ laten we jou als POH of assistente zien wat je zelf kan in ZorgDomein kan en mag doen en welke instellingen nodig zijn om te werken onder verantwoordelijkheid van de huisarts en de beste zorg te regelen voor de patiënt.

Voor wie is dit event?

Dit webinar is bedoeld voor POH’s en assistenten die reeds met ZorgDomein werken, maar graag willen weten hoe je hier optimaal gebruik van kan maken.

Waarom bijwonen?

Tijdens het webinar ‘Haal meer uit ZorgDomein’ voor POH’s en assistenten laten we je zien hoe je optimaal gebruik maakt van ZorgDomein. Dat begint al met handige tips & tricks voor je ZorgDomein account. Maar we laten je ook functionaliteiten zien waarvan je nu wellicht het bestaan nog niet van af weet. Meld je daarom snel aan voor het webinar!

Wat kun je verwachten?

In dit gratis webinar voor POH’s en assistenten kun je de volgende onderwerpen verwachten:

  • Handig werken vanuit je ZorgDomein account (werken namens en werken bij meerdere organisaties)
  • Tips & tricks
  • Hoe gebruik je het Regiescherm?
  • Welke mogelijkheden biedt ZorgDomein (achter welke zorgvraag vind je passend aanbod)?
  • Nieuwe ontwikkelingen binnen ZorgDomein (waaronder checken herhaaldiagnostiek, pilot GGZ, sneller werken middels FHIR koppelingen)

Schrijf je nu in!

Wil jij als POH of Assistent ook alle mogelijkheden van ZorgDomein leren kennen? Meld je dan snel aan voor dit gratis webinar dat speciaal voor jou is ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van ZorgDomein.

Let op! Er is beperkte beschikbaarheid. Vol = vol

Terugkijken?

Kun je de demo niet live bijwonen, maar wil je wel de opname achteraf bekijken? Geef je dan ook op via de aanmeldbutton. We sturen de opname achteraf naar je toe zodat je deze kan terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

Programma

Dit webinar wordt gegeven op dinsdag 29 november 2022 van 16.15 uur tot 16.45 uur.

Event delen?

Deel dit event op je eigen tijdslijn.

Event in agenda

Aangemeld voor het event? Voeg deze direct toe aan je agenda.

Andere events