Webinar | Haal meer uit ZorgDomein – Huisartsen

Webinar | Haal meer uit ZorgDomein – Huisartsen

Haal als huisarts meer uit ZorgDomein

Als huisarts wil je voor je patiënten natuurlijk de best mogelijke zorg vinden, bieden en regelen. Dit begint met heldere, veilige communicatie en een efficiënte manier van werken.

ZorgDomein biedt een breed scala aan oplossingen en services die jou helpen je werk zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen doen. Een aantal van deze oplossingen, zoals verwijzen naar medisch specialistische zorg en het aanvragen van diagnostiek, gebruik je waarschijnlijk al. Maar wist je dat er nog veel meer mogelijk is via ZorgDomein? Zo kun je ook een CBS melding doen of een CBR keuring.

Voor wie is dit event?

Dit webinar is bedoeld voor huisartsen die reeds met ZorgDomein werken, maar graag willen weten hoe je hier optimaal gebruik van kan maken.

Waarom bijwonen?

Tijdens het webinar ‘Haal meer uit ZorgDomein’ laten we jou als huisarts zien hoe je optimaal gebruik maakt van ZorgDomein. Dat begint al met handige tips & tricks voor je ZorgDomein account. Maar we laten je ook functionaliteiten zien waarvan je nu wellicht het bestaan nog niet van af weet.

Na het bijwonen van dit webinar weet je hoe je ZorgDomein optimaal kan inzetten. Dat werkt wel zo efficiënt (tijdbesparing) en levert betere zorg op voor je patiënt. Meld je daarom snel aan voor het webinar!

Wat kun je verwachten?

In dit gratis webinar voor huisartsen kun je de volgende onderwerpen verwachten:

  • Tips & tricks over je ZorgDomein account
  • Diverse functionaliteiten uitgelicht  (waaronder verwijzen naar paramedische zorg, Meekijkconsult, CBR keuring, uitvoeringsverzoeken en meer) 
  • Nieuwe ontwikkelingen binnen ZorgDomein (eenvoudig en snel afhandelen van CBS meldingen, toeleiding GGZ (pilot), verbeterde zoekfunctie, nieuw aanvraagformulier labdiagnostiek en meer) 

Presentatie door

Dick Gorris

Anja van Loon

Relatiemanager, ZorgDomein
Dick Gorris

Paul Dekkers

Relatiemanager, ZorgDomein

Schrijf je nu in!

Wil jij als huisarts ook alle mogelijkheden van ZorgDomein leren kennen? Meld je dan snel aan voor dit gratis webinar dat speciaal voor jou is ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van ZorgDomein.

Let op! Er is beperkte beschikbaarheid. Vol = vol

 

Terugkijken?

Kun je de demo niet live bijwonen, maar wil je wel de opname achteraf bekijken? Geef je dan ook op via de aanmeldbutton. We sturen de opname achteraf naar je toe zodat je deze kan terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

Programma

Dit webinar wordt gegeven op donderdag 22 september 2022 van 16.15 uur tot 17.00 uur.

Event in agenda

Aangemeld voor het event? Voeg deze direct toe aan je agenda.

Event delen?

Deel dit event op je eigen tijdslijn.

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ZorgDomein.

Andere events

Momenteel staan er geen andere events gepland. Houd onze pagina in de gaten.