Hacking Health Amsterdam

Hacking Health Amsterdam

De 4e Hacking Health Amsterdam komt eraan!

Hacking Health Amsterdam is een 3-daags evenement waarin ongewone teams werken aan oplossingen die bijdragen aan meer gezondheid en geluk in Amsterdam. De hackathon vindt plaats van donderdag 23 juni t/m zaterdag 25 juni.

ZorgDomein vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke uitdagingen op het gebied van zorg & ICT en ondersteunt daarom deze hackathon.

ZorgDomein is enthousiaste partner

Ayse Caliskan, Accountmanger Strategische Klantrelaties Regio Noord-Holland:

Accountmanger Strategische Klantrelaties Regio Noord-Holland Ayse Caliskan “Met het ZorgDomein platform gaan we altijd voor landelijke oplossingen, maar een regionale hackathon ondersteunen wij van harte, omdat het kan leiden tot innovatieve oplossingen die de gehele zorg aangaan. Het is de 3de keer dat wij de hackathon ondersteunen. En dit jaar ondersteunen we niet alleen we nemen ook echt deel, doordat een van onze data-analisten aan de hackathon meedoet. Vorig jaar was de hackathon online door Corona. Ik verheug me er op om elkaar weer echt te zien!”

Voor wie is dit event?

Iedereen kan meedoen! Alle leeftijden, beroepen, culturen en ervaringen zijn welkom. Je hoeft géén IT-specialist te zijn of een specifieke opleiding te hebben. “Hacken” betekent bij dit event: oplossingen bedenken. Dit kan met behulp van technologie of data, maar hoeft niet! Juist een mix aan kennis en ervaring zorgt voor nieuwe, creatieve oplossingen. Iedereen is dus even waardevol binnen het team. Een super team bestaat bijvoorbeeld uit een student, verpleegkundige, kapper, ontwerper en programmeur.

Waarom meedoen?

Loop je over van de ideeën om de zorg te verbeteren? Wil je graag jouw ervaring, vaardigheden en/of creativiteit inzetten voor een gezonder en gelukkiger Amsterdam? Met jouw unieke kijk op de zorg ben je onmisbaar tijdens deze hackathon!

Bekijk de uitdagingen

Op de website van Hacking Health Amsterdam vind je de uitdagingen waar een oplossing voor moet worden bedacht.

Meer informatie over Hacking Health Amsterdam 2022

Meer informatie over de hackaton vind je op de event website van Hacking Health Amsterdam.

Event delen?

Deel dit event op je eigen tijdslijn.

Event in agenda

Aangemeld voor het event? Voeg deze direct toe aan je agenda.

Andere events