Haal meer uit ZorgDomein met Advies op maat

Presenteert jouw instelling het zorgaanbod optimaal in ZorgDomein? Weten huisartsen en andere verwijzers het zorgaanbod goed te vinden? Maakt jouw zorginstelling gebruik van alle functionaliteiten die ZorgDomein te bieden heeft? Kortom; haal jij alles uit ZorgDomein? Maak slimmer gebruik van ZorgDomein en laat je adviseren door onze experts.

Onze experts helpen je graag met:

 1. Het optimaliseren van je zorgaanbod
 2. Het optimaliseren van de verwijzingen en aanvragen die je zorginstelling ontvangt
 3. Een ZorgDomein APK
 4. Workshops op locatie

  1. Het optimaliseren van het zorgaanbod

  Wil je het zorgaanbod van jouw zorginstelling optimaliseren, zodat je beter vindbaar bent voor huisartsen en andere verwijzers? Onze experts kunnen je helpen met een:

  1. Scan van je zorgaanbod

  Een heldere analyse van het zorgaanbod met concrete verbetertips.

  2. Uitbreiding zorgaanbod

  Concreet advies over welke functionaliteiten je (beter) kan inzetten en hoe je dit kunt aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Inrichten van uitvoeringsverzoeken
  • Aanbod opstellen voor nieuwe verwijzersgroepen die naar jouw instelling mogen verwijzen zoals medisch specialisten, GZ-psychologen of bedrijfsartsen
  • Uitbreiden van thuiszorgteams
  • Uitbreiden transfer voor een nieuwe regio

  3. Herinrichting diagnostiek

  We ondersteunen je bij het in gebruik nemen van de nieuwe productinrichting van diagnostiek. 

  2. Het optimaliseren van ontvangen verwijzingen en aanvragen

  Onze experts helpen graag met het efficiënter laten verlopen van het ontvangen van verwijzingen en aanvragen. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door:

  1. Het in kaart brengen van het huidige verwijsgedrag en mogelijkheden om dit te beïnvloeden en verbreden.

  2. Te checken of patiënten de juiste informatie krijgen, of ze goed op de hoogte zijn van wat er gaat gebeuren en wat er van ze wordt verwacht.

  3. Te checken of de werkprocessen na verwijzing/aanvraag efficiënt zijn ingericht en/of de koppeling tussen je informatiesysteem en ZorgDomein optimaal benut wordt.

  3. ZorgDomein APK

  Onze experts analyseren de inrichting van ZorgDomein bij jouw zorginstelling. We kijken onder andere naar het aanbod, persoonsbeheer, gebruik van de functionaliteiten en inrichting van het berichtverkeer. Op basis van onze analyse en inzichten geven we advies over mogelijke optimalisaties voor de zorginstelling.

  4. Workshops op locatie

  We bieden verschillende workshops op locatie. Na een telefonische intake en afstemming komt onze consultant naar jouw zorginstelling om de workshop te geven aan maximaal 8 deelnemers. De Beheerworkshop en de workshop Samenwerken met ZorgDomein duren ongeveer 3 uur. De Workshop voor verwijzers duurt ongeveer 2 uur.

  1. Beheerworkshop

  In deze interactieve workshop leren (nieuwe) beheerders hoe zij in ZorgDomein zorgproducten kunnen beheren, aanbod kunnen inzien en vergelijken en hoe ze een overzicht krijgen van transacties.

  2. Workshop samenwerken met ZorgDomein

  In deze workshop kijken we samen hoe je het platform nog beter kunt inzetten voor een efficiëntere samenwerking en dienstverlening met bijvoorbeeld collega’s, verwijzers en patiënten.

  3. Workshop voor verwijzers

  Deze workshop richt zich op huisartsen, waarnemers, assistentes en POH’s. Tijdens de interactieve workshop gaan we in op het proces van verwijzen en diagnostiek aanvragen en bespreken we tips en tricks om dit nog sneller te doen. Deelnemers kunnen nieuwe en handige functies zien en zelf uitproberen.

  Interesse?

  Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.